Greencleaned winkelschoonmaak

Greencleaned

Winkelschoonmaak

Greencleaned is gespecialiseerd in professionele winkel schoonmaak. Buiten en / of voor openingstijden weet ons team van gespecialiseerde schoonmakers de winkelruimte in relatief korte tijd brand schoon te maken. Dit doen wij voor kleine boetieks tot grote supermarktketens. Zo kunt u uw klanten in een schone winkel ontvangen, zonder dat u daar omkijken naar heeft. Daarnaast weet u dat u aan hoge hygiëne-eisen kunt voldoen. Afhankelijk van het soort winkel, de omvang en de openingstijden maken wij een offerte op maat voor u. Altijd tegen een scherp tarief.

Offerte aanvragen Neem contact op
×
Schoonmaak van winkels

Greencleaned

Schoonmaak van winkels

Greencleaned biedt winkel schoonmaak aan bij diverse soorten winkels. Veelal periodiek zorgen onze professionele schoonmakers ervoor dat alle ruimtes binnen de winkel schoon zijn. Echt schoon. Zo maken wij schoon voor grote supermarktketens, tot kleine winkels en eigenlijk alles wat daartussen zit. Onze professionele schoonmakers nemen dan hun eigen schoonmaakmiddelen en materialen mee. U hoeft dus niets in voorraad te hebben. Een schone winkel is niet alleen belangrijk voor eventuele hygiëne-eisen, maar ook voor de uitstraling van de winkel. Het is immers de eerste indruk die de consument van uw winkel krijgt. Klanten zullen meer vertrouwen hebben in de producten als de winkelruimte er verzorgt uitziet. Het levert een positieve bijdrage aan de verdere winkelbeleving van de consument. Graag kijken wij wat wij voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Vast aanspreekpunt bij winkel schoonmaak

Greencleaned

Vast aanspreekpunt bij winkel schoonmaak

Greencleaned staat bekend om het leveren van duurzame schoonmaak service. De duurzaamheid betreft niet alleen het zoveel mogelijke gebruik van natuurlijke materialen in plaats van traditionele chemicaliën. Het betreft ook een duurzame relatie met u als onze klant. Daarom bekijken wij wat echt bij u en uw winkel past. Krijgt u een vast aanspreekpunt en evalueren we vier keer per jaar (ieder kwartaal) met elkaar over de voortgang. We willen dat u een tevreden klant wordt en blijft. Al even duurzaam als onze producten.

Offerte aanvragen

Duurzaam uw winkel schoon

Greencleaned

Duurzaam uw winkel schoon

Het team van Greencleaned maakt uw winkel duurzaam schoon. Dat doen wij door zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke schoonmaakmiddelen in plaats van traditionele chemicaliën. Door zo min mogelijk wegwerpartikelen te gebruiken en onze producten waar mogelijk te recyclen. Daarmee dragen wij, en dus ook uw onderneming, een steentje bij aan een beter milieu. Uw winkel ‘has been green cleaned’. Fijn gevoel toch? En dat alles tegen een scherpe vergoeding. Ontvang een offerte! Bent u benieuwd hoe en waarom ons moderne schoonmaakbedrijf op een duurzame manier schoonmaakt? Lees hier alles over onze filosofie (pagina over duurzaam schoonmaken).

Offerte aanvragen

Kosten van winkel schoonmaak

GreenCleaned

Kosten van winkel schoonmaak

Natuurlijk begrijpen wij dat u de kosten wil weten voor het schoonmaken van uw winkel. Wij werken niet met vaste prijzen en maken altijd een voorstel op maat. Eén ding staat voorop, wij leveren hoge kwaliteit, werken op natuurlijke wijze én tegen een scherp tarief. Vraag dus zeker een offerte aan, u zult er blij van worden. Ontvang een offerte!

Offerte aanvragen

Greencleaned

Winkel schoonmaak in de regio

Ons team van professionele schoonmakers op het gebied van winkel schoonmaak komt ook graag bij uw winkel schoonmaken. Greencleaned is gevestigd in de regio van Haarlem. Vanuit daar zijn onze professionele schoonmakers actief in de regio Haarlem, Amsterdam, Hoofddorp, Hillegom en IJmuiden. Net buiten dit gebied? Ook dan kunnen wij u vast helpen.

Offerte aanvragen

Kom maar door met die winkelschoonmaak. Waar zijn jullie werkzaam?

Leuk, wij verzorgen graag de winkelschoonmaak voor u! Het team van Greencleaned is gevestigd in de regio van Haarlem. Vanuit daar zij wij actief in de regio van Haarlem, Amsterdam, Hoofddorp, Hillegom en IJmuiden. Net buiten dit gebied? Ook dan kunnen wij u vast helpen.

Groene alternatieve voor traditionele chemicaliën

Your property is green cleaned

Your property is green cleaned

Contact opnemen

023 – 303 4339

"*" geeft vereiste velden aan