Greencleaned VvE schoonmaak

Greencleaned

VvE schoonmaak

Greencleaned biedt VvE schoonmaak aan bij verschillende Vereniging van Eigenaars. Van kleine, middelgrote tot grote appartementsgebouwen. Periodiek zorgen onze professionele schoonmakers dat alle algemene ruimtes binnen de VvE schoon zijn. En dan bedoelen we ook echt schoon. Het is een meerwaarde voor het gebouw, de bewoners en de waarde van de woningen. Wij zorgen ervoor dat de VvE geen omkijken meer heeft naar schone algemene ruimtes, trappenhuizen, liften en desgewenst raampartijen. Doordat het periodiek schoon blijft wordt vaak gemerkt dat bewoners en bezoekers ook netter omgaan met de algemene ruimtes.

Neem contact op
×
Alle algemene ruimtes schoon

Greencleaned

Alle algemene ruimtes schoon

Bij een periodieke en professionele schoonmaak zorgt het team van Greencleaned ervoor dat alle algemene ruimtes, inclusief trappenhuizen, liften en soms raampartijen, altijd schoon blijven. Echt schoon. Plafonds, muren, kozijnen, alles wordt behandeld. Wij werken met vaste medewerkers, waardoor een binding ontstaat met de locatie en vaak ook met de bewoners. Wij voelen ons dan ook verantwoord dat alles echt schoon is. Uw garantie dat het appartementencomplex van de VvE in goede handen is bij GreenCleaned. Een VvE schoonmaak is voor iedere Vereniging van Eigenaars verschillend. Wij maken daarom een offerte op maat. Vraag een offerte aan!

Offerte aanvragen

Duurzame VvE schoonmaak

Greencleaned

Duurzame VvE schoonmaak

Veel Vereniging van Eigenaars willen ook op het gebied van duurzaamheid hun steentje bijdragen. Aan de andere kant willen bewoners vaak dat er niet te veel geld wordt uitgegeven. Om deze reden bieden wij onze duurzame VvE schoonmaak aan tegen een scherp tarief. Tijdens het periodieke schoonmaken van alle algemene ruimtes, denken wij niet alleen aan het onderhoud van het gebouw, het comfort van de bewoners, maar ook aan het milieu. Zo maken wij zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke schoonmaakmiddelen in plaats van traditionele vaak schadelijke chemicaliën. We gebruiken materialen die we kunnen hergebruiken en zo min mogelijk papier. Benieuwd hoe ons schoonmaakbedrijf op een duurzame manier schoonmaakt tegen een scherp tarief? Lees hier alles over onze filosofie (pagina over duurzaam schoonmaken).

Offerte aanvragen

Waarom een VvE schoonmaak?

Greencleaned

Waarom een VvE schoonmaak?

Het antwoord is eenvoudig. Naast dat een goede schoonmaak van de algemene ruimtes de tevredenheid van bewoners aantoonbaar vergroot, draagt het ook bij aan het onderhoud en behoud van het gebouw. Zo gaan bewoners netter om met de algemene ruimtes wanneer het er schoon en verzorgt uitziet. Ook het imago van een bepaalt appartementsgebouw is inherent aan hoe verzorgt de algemene ruimtes eruit zien. De kans dat een geïnteresseerde in een appartement binnen het complex over gaat tot een aankoop van een appartement is groter wanneer de algemene ruimtes er schoon en verzorgt uitziet. Dat is eenvoudig te bereiken door onze VvE schoonmaak service.

Offerte aanvragen

Kom maar door met die VvE schoonmaak. Waar zijn jullie werkzaam?

Leuk, wij verzorgen graag de verbouw schoonmaak voor u! Het team van Greencleaned is gevestigd in de regio van Haarlem. Vanuit daar zij wij actief in de regio van Haarlem, Amsterdam, Hoofddorp, Hillegom en IJmuiden. Net buiten dit gebied? Ook dan kunnen wij u vast helpen.

Groene alternatieve voor traditionele chemicaliën

Your property is green cleaned

Your property is green cleaned

Contact opnemen

023 – 303 4339

"*" geeft vereiste velden aan