Greencleaned verbouwschoonmaak

Greencleaned

Verbouwschoonmaak

De lange verbouwing zit erop! Klaar voor de verbouw schoonmaak? Vast niet, wij begrijpen dat. Want het schoonmaken na een verbouwing vergt een flinke inspanning! Al het stof in iedere hoek, de verf- en stucresten, het bouwafval en ga zo maar door. Daar zit niemand op te wachten. Behalve wij! Het team van GreenCleaned biedt namelijk een speciale service voor het schoonmaken na een verbouwing.

Neem contact op
×
Alles schoon na de verbouwing

GreenCleaned

Alles schoon na een verbouwing

Alhoewel de werklieden al die tijd zo hard hebben gewerkt, is de bedrijfsruimte of woning er niet schoner op geworden. De bouwspullen zijn meegenomen en wat rest is een parel onder veel stof en vuil. Daar brengen wij simpelweg in korte tijd verandering in.

Offerte aanvragen

Verbouwschoonmaak - de keuken

GreenCleaned

Verbouw schoonmaak, de keuken

Een keuken hoort schoon te zijn, daar zorgen we bij een verbouw schoonmaak voor. Na een verbouwing is het schoonmaken van een keuken echter anders dan bij het schoonmaken na het gebruik van een keuken. We beginnen bij het plafond en de muren. Stofwebben weghalen, schakelaars en wandcontactdozen schoon en verfvrij maken, radiatoren afnemen en uitsteken, vensterbanken boenen, kozijnen en deuren afnemen en waar nodig stucresten en verfresten verwijderen. Dan de keukenkastjes, boven- en onderzijde, binnen- en buitenzijde schoonmaken. De gootsteen boenen, het aanrecht, de tegels tegen de wand, de inbouwapparatuur schoonmaken. En tot slot de vloer en de plinten. Geen verf- of stucresten meer. En natuurlijk al het overige wat nodig is. De keuken is als nieuw en klaar voor het echte gebruik!

Offerte aanvragen

Verbouw schoonmaak - de badkamer en toiletruimtes

GreenCleaned

Verbouw schoonmaak, de badkamer en/of toiletruimtes

Ook weer zo’n plek waar hygiëne echt belangrijk is! Hier beginnen we voor de verbouw schoonmaak weer bij het plafond en de muren, hetzelfde verhaal. Ook hier krijgen de tegels en het voegwerk een beurt. Zorgen we dat wie in de spiegel kijkt de mooiste van het land is en maken we een glazen douchescherm bijna onzichtbaar. In het toilet wordt bijvoorbeeld aanslag van het legen van verfwater weg geboend en ook stickers op sanitaire producten worden zorgvuldig verwijderd. Dan de vloer, die wordt al even grondig aangepakt. De badkamer of de toiletgroepen zijn helemaal proper!

Offerte aanvragen

Verbouw schoonmaak - de overige ruimtes

GreenCleaned

Verbouw schoonmaak, de overige ruimtes

Natuurlijk wordt ook de rest van de bedrijfsruimte of woning schoongemaakt bij een verbouw schoonmaak. De plafonds en de muren, de radiatoren, de plinten en kozijnen, de vloeren en eventueel de beglazing. Het team van GreenCleaned zorgt ervoor dat wat overblijft het mooie resultaat is van de langgekoesterde verbouwing. Want een oplevering van een verbouwing moet een feestje zijn en geen zorg! Laat die zorg maar aan ons over.

Een verbouw schoonmaak is voor iedere verbouwing verschillend. Wij maken daarom een offerte op maat. Vraag een offerte aan!

Offerte aanvragen

Een duurzame verbouw schoonmaak

GreenCleaned

Een duurzame Verbouw schoonmaak

Natuurlijk denken wij ook aan het milieu en aan al uw mooie nieuwe spullen bij een verbouw schoonmaak. Bij GreenCleaned maken wij standaard gebruik van natuurlijke schoonmaakmiddelen in plaats van traditionele en veelal schadelijke chemicaliën. Hiermee beschermen wij uw nieuwe spullen en de natuur. Terwijl u weet dat alles op professioneel wordt schoongemaakt draagt u bij aan een betere toekomst. Fijn uitganspunt toch? Lees hier alles over onze filosofie (pagina over duurzaam schoonmaken).

Offerte aanvragen

Kom maar door met die verbouw schoonmaak. Waar zijn jullie werkzaam?

Leuk, wij verzorgen graag de verbouw schoonmaak voor u! Het team van GreenCleaned is gevestigd in de regio van Haarlem. Vanuit daar zij wij actief in de regio van Haarlem, Amsterdam, Hoofddorp, Hillegom en IJmuiden. Net buiten dit gebied? Ook dan kunnen wij u vast helpen.

Groene alternatieve voor traditionele chemicaliën

Your property is green cleaned

Your property is green cleaned

Contact opnemen

023 – 303 4339

"*" geeft vereiste velden aan