Greencleaned schoonmaak kinderdagverblijf

Greencleaned

Schoonmaak kinderdagverblijf

Juist een kinderdagverblijf moet goed worden schoongemaakt. De schoonmaak van een kinderdagverblijf vraagt dan ook zorg van een professioneel en verantwoord schoonmaakbedrijf. Wij maken schoon met oog voor uw kinderdagverblijf, de kinderen én het milieu. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat uw contactgegevens achter en wij nemen binnen 1 dag contact met u op.

Neem contact op
×
Kinderdagverblijf schoonmaakservice greencleaned

GreenCleaned

Kinderdagverblijf schoonmaak service

Bij een kinderdagverblijf staat hygiëne logischerwijs voorop. Wij realiseren samen met het betreffende kinderdagverblijf een schoonmaak service op maat. Daarbij zorgen wij ervoor dat deze voldoet aan de richtlijnen van het RIVM voor de kinderopvang. Onze professionele schoonmakers werken bij onze ‘kinderdagverblijf schoonmaak service’ met strenge protocollen. Zo maken onze schoonmakers niet alleen het zichtbare schoon, maar juist ook het onzichtbare. Een kinderdagverblijf kan immers een brandhaard zijn van onzichtbare bacteriën.

Offerte aanvragen

Op geschikte tijden schoonmaken

GreenCleaned

Op geschikte tijden schoonmaken

Wij zijn een modern en flexibel schoonmaakbedrijf. Bij veel van onze opdrachtgevers werken we na of juist voor openingstijden. Zo ook bij kinderdagverblijven. Daarnaast komt het ook voor dat we schoonmaken als kinderen bijvoorbeeld aan het buitenspelen zijn of een sportklasje hebben. Zo wordt de ruimte in een relatief korte tijd grondig en kundig schoongemaakt. Zonder dat de kinderen en het kinderdagverblijf in het geheel daar last van heeft.

Offerte aanvragen

greencleaned een schoon kinderdagverblijf

GreenCleaned

Een schoon kinderdagverblijf

Natuurlijk is een schoon kinderdagverblijf belangrijk voor de hygiëne, maar ook voor de uitstraling in het geheel. Zo zullen ouders natuurlijk sneller voor een schoon kinderdagverblijf kiezen, dan één waar het er smoezelig uitziet. Wij nemen deze verantwoording en zorgen ervoor dat uw kinderdagverblijf altijd uw gewenste visitekaartje is.

Offerte aanvragen

Periodieke schoonmaak bij vastgoed

GreenCleaned

Periodieke schoonmaak bij vastgoed

GreenCleaned is een modern schoonmaakbedrijf van nu en van later. Zo denken we aan de toekomstige generatie, de kinderen op het kinderdagverblijf. Om deze reden maken wij zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke schoonmaakmiddelen in plaats van traditionele chemicaliën. Ook maken we gebruik van materialen welke we meermaals kunnen hergebruiken, in plaats van wegwerpartikelen. De ruimtes zijn schoon en de kinderen kunnen met een gerust hart alles aanraken. Fijn gevoel voor u, de kinderen, de ouders en ons. Duurzaam bezigzijn, eigenlijk heel natuurlijk!

Offerte aanvragen

Vast aanspreekpunt bij kinderdagverblijf schoonmaak

GreenCleaned

Vast aanspreekpunt bij kinderdagverblijf schoonmaak

GreenCleaned staat bekend om het leveren van duurzame schoonmaak service. De duurzaamheid betreft niet alleen het zoveel mogelijke gebruik van natuurlijke materialen in plaats van traditionele chemicaliën. Het betreft ook een duurzame relatie met u als onze klant. Daarom bekijken wij wat echt bij het kinderdagverblijf past. U krijgt een vast aanspreekpunt en we evalueren vier keer per jaar (ieder kwartaal) met elkaar over de voortgang. We willen dat u een tevreden klant wordt en blijft. Dat u complimenten ontvangt van ouders. Al even duurzaam als onze producten.

Offerte aanvragen

Kinderdagverblijf schoonmaak in de regio

Onze professionele schoonmakers maken graag uw kinderdagverblijf duurzaam schoon. GreenCleaned is gevestigd in de regio Haarlem. Deze regio en de regio Amsterdam, Hoofddorp, Hillegom en IJmuiden worden door ons bediend. Zo waarborgen wij onze flexibiliteit en kwaliteit. Komen we in contact?

Groene alternatieve voor traditionele chemicaliën

Your property is green cleaned

Your property is green cleaned

Contact opnemen

023 – 303 4339

"*" geeft vereiste velden aan