Green Cleaned kantoorschoonmaak

Greencleaned

Kantoor schoonmaak

Greencleaned is gespecialiseerd in professionele kantoor schoonmaak. Buiten of tijdens kantoortijden weet ons team van gespecialiseerde schoonmakers de kantoorruimte op een effectieve manier schoon te maken en te houden. Dit doen wij voor kleine kantoren of gehele kantoorpanden.

Offerte aanvragen Neem contact op
×
Schoonmaak van kantoren

Greencleaned

Schoonmaak van kantoren

Greencleaned biedt kantoor schoonmaak aan bij diverse soorten kantoren. Veelal zijn dit periodieke diensten voor een optimaal en blijvend resultaat. Vaak beginnen wij met een nul-schoonmaak om vervolgens periodiek bij te houden. Onze professionele schoonmakers zorgen ervoor dat alle ruimtes binnen het kantoor schoon worden en blijven. Echt schoon. Zo maken wij schoon voor grote kantoorpanden, tot de kleine enkele kantoren en eigenlijk alles wat daartussen zit. Onze professionele schoonmakers nemen dan hun eigen schoonmaakmiddelen en materialen mee. U hoeft dus niets in voorraad te hebben. Een schoon kantoor is niet alleen belangrijk voor eventuele hygiëne-eisen, maar ook voor de uitstraling naar uw klanten en het werkgenot van uw medewerkers. Klanten zullen meer vertrouwen hebben in uw diensten of producten als de kantoorruimte er verzorgt uitziet. Tevens zal een schoon kantoor een positief effect hebben op de werksfeer. Graag kijken wij wat wij voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Vast aanspreekpunt bij kantoor schoonmaak

Greencleaned

Vast aanspreekpunt bij kantoor schoonmaak

Greencleaned staat bekend om het leveren van duurzame schoonmaak service. De duurzaamheid betreft niet alleen het zoveel mogelijke gebruik van natuurlijke materialen in plaats van traditionele chemicaliën. Het betreft ook een duurzame relatie met u als onze klant. Daarom bekijken wij wat echt bij u past. Krijgt u een vast aanspreekpunt en evalueren we vier keer per jaar (ieder kwartaal) met elkaar over de voortgang. We willen dat u een tevreden klant wordt en blijft. Al even duurzaam als onze producten.

Offerte aanvragen

Duurzaam uw kantoor schoon

Greencleaned

Duurzaam uw kantoor schoon

Het team van GreenCleaned maakt uw kantoor duurzaam schoon. Dat doen wij door zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke schoonmaakmiddelen in plaats van traditionele chemicaliën. Door zo min mogelijk wegwerpartikelen te gebruiken en onze producten waar mogelijk te recyclen. Daarmee dragen wij, en dus ook uw onderneming, een steentje bij aan een beter milieu. Uw kantoor ‘has been green cleaned’. Fijn gevoel toch? En dat alles tegen een scherpe vergoeding.

Offerte aanvragen

Kosten van kantoor schoonmaak

GreenCleaned

Kosten van kantoor schoonmaak

Natuurlijk begrijpen wij dat u de kosten wil weten voor het schoonmaken van uw kantoor. Wij werken niet met vaste prijzen en maken altijd een voorstel op maat. Eén ding staat voorop, wij leveren hoge kwaliteit, werken op natuurlijke wijze én tegen een scherp tarief. Vraag dus zeker een offerte aan, u zult er blij van worden.

Offerte aanvragen

Kantoor schoonmaak in de regio

GreenCleaned

Kantoor schoonmaak in de regio

Ons team van professionele schoonmakers komt ook graag bij uw kantoor schoonmaken. Greencleaned is gevestigd in de regio van Haarlem. Vanuit daar zijn onze professionele schoonmakers actief in de regio Haarlem, Amsterdam, Hoofddorp, Hillegom en IJmuiden. Net buiten dit gebied? Ook dan kunnen wij u vast helpen.

Offerte aanvragen

Groene alternatieve voor traditionele chemicaliën

Your property is green cleaned

Your property is green cleaned

Contact opnemen

023 – 303 4339

"*" geeft vereiste velden aan