Greencleaned eindschoonmaak

Greencleaned

Eindschoonmaak

Het is zover! Uw bedrijfsruimte of woning wordt opgeleverd en daarvoor is een eindschoonmaak verplicht of in ieder geval gewenst. In veel gevallen kost dit u een hoop tijd, juist terwijl u op dat moment andere dingen te doen heeft. De schoonmakers van GreenCleaned weten precies wat er van een eindschoonmaak verwacht wordt en nemen dit zonder omkijken professioneel voor u uit handen. Bespaar uzelf een hoop stress en kies voor een professionele eindschoonmaak van uw bedrijfsruimte of woning. Wij zorgen dat alles er spik-en-span uitziet en u de bedrijfsruimte of woning zorgeloos kunt opleveren.

Offerte aanvragen
×
Standaard eindschoonmaak

GreenCleaned

Standaard eindschoonmaak

Bij een standaard eindschoonmaak zorgt het team van GreenCleaned ervoor dat uw woning of bedrijfsruimte gewoon schoon is. De eindschoonmaak zal dan vooral gericht zijn op stofzuigen, afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken en overal een frisse doek doorheen halen. Bij een dergelijke eindschoonmaak zorgen we ervoor dat een nette ruimte goed wordt ‘opgefrist’, zodat u het met een gerust hart kunt overdragen. Optioneel kunt u ervoor kiezen om ook de ramen schoon te laten maken.

Offerte aanvragen

Grondige eindschoonmaak

GreenCleaned

Grondige eindschoonmaak

Bij een grondige eindschoonmaak gaat het team van GreenCleaned net even wat verder. Bijvoorbeeld omdat alles eigenlijk wel toe is aan een grondige schoonmaakbeurt of bijvoorbeeld omdat een vloer in de was gezet moet worden. In dit geval pakken we het simpelweg wat intensiever aan en daarvoor reserveren we dan ook meer tijd. Eigenlijk heel logisch. Ook bij deze eindschoonmaak kunt u er optioneel voor kiezen om de ramen schoon te laten maken.

Offerte aanvragen

Periodieke schoonmaak

GreenCleaned

Periodieke schoonmaak

Heeft u regelmatig een eindschoonmaak nodig? Dan maken we natuurlijk een aangepaste afspraak met u. Zo werkt GreenCleaned met veel makelaarskantoren en vastgoedeigenaars samen om telkens na een huurperiode het gehuurde professioneel te laten reinigen. Zo weten zij zeker dat het gehuurde altijd netjes en naar goede standaarden kan worden overgedragen volgens planning. Neem contact op met ons team om een passende afspraak te maken.

Offerte aanvragen

Periodieke schoonmaak bij vastgoed

GreenCleaned

Periodieke schoonmaak bij vastgoed

Goed vastgoedonderhoud begint bij een periodieke eindschoonmaak. Bij veel verhuurders gebeurt dit op eigen kosten en initiatief, maar ook bij veel verhuurders wordt het voorafgaand afgesproken met een huurder. Een al dan niet verplichte professionele eindschoonmaak voorkomt discussie en waarborgt een schone oplevering van het gehuurde. Hierdoor is het gehuurde altijd naar standaard maatstaven schoon ten tijde van een oplevering, waardoor geen vertraging voor een volgende verhuur wordt opgelopen. Bij GreenCleaned merken wij dat onze opdrachtgevers hiermee zeer tevreden zijn. Wij kunnen een professionele eindschoonmaak tussen huurmutaties dan ook zeker aanbevelen.

Offerte aanvragen

Een duurzame eindschoonmaak

GreenCleaned

Een duurzame eindschoonmaak

Ook bij een eindschoonmaak denken wij aan het milieu én aan uw spullen. Daarom maken wij gebruik van natuurlijke schoonmaakmiddelen in plaats van traditionele schadelijke chemicaliën. Dit is niet alleen beter voor de natuur, maar ook voor het interieur. Natuurlijke schoonmaakmiddelen hebben namelijk naast een schoonmaakfunctie ook een verzorgende functie. Het wordt daarnaast minstens net zo schoon, dan-wel schoner! Uw bedrijfsruimte of woning wordt tijdens een eindschoonmaak op een duurzame manier schoongemaakt. Wel zo’n fijn gevoel. En dat alles tegen een scherp tarief. Het kan! Lees hier (naar pagina over duurzaam schoonmaken) alles over hoe GreenCleaned duurzaam schoonmaakt.

Offerte aanvragen

Waar kunt u een eindschoonmaak afnemen?

GreenCleaned kan een eindschoonmaak voor u verzorgen in de regio’s van Haarlem, Amsterdam, Hoofddorp, Hillegom en IJmuiden. Net iets buiten dit gebied? Ook dan kunnen wij u vast helpen. Wij zijn gevestigd in de regio Haarlem en werken vanuit daar in grote regelmaat in alle eerdergenoemde regio’s.

Groene alternatieve voor traditionele chemicaliën

Your property is green cleaned

Your property is green cleaned

Contact opnemen

023 – 303 4339

"*" geeft vereiste velden aan